Gratis verzending bij bestelling vanaf 50 euro. Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden!

Dislaimer

Ondanks de constante aandacht die wij aan de informatie op deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die op de website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op de website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door u wordt geraadpleegd. Ook sluiten wij iedere aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om de website te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen.

Waarschuwing

Geadviseerd wordt om kratom niet te gebruiken bij zwangerschap, als je zwanger wil worden en tijdens borstvoeding. Kratom ook niet gebruiken in combinatie met alcohol en/of drugs, met uppers en downers, en met medicijnen en MAO-remmers. Ook niet gebruiken tijdens het besturen van voertuigen en/of zwaar materieel. Het gebruik van kratom kan licht verslavend zijn. Kratom is alleen geschikt voor volwassen personen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen