Gratis verzending bij bestelling vanaf 50 euro. Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden!

Groothandel kratom

Naast het verkopen van verschillende kratom producten, zoals kratom poeder, kratom capsules, kratom thee en vloeibaar kratom extract in onze webshop aan particuliere klanten, zijn wij ook een kratom groothandel die verschillende kratom poeders levert aan webshops en retail winkels in Nederland en België.

Groothandel

Kratom groothandel van alle kratom soorten

Onze kratom is van de hoogste kwaliteit, getest door onafhankelijke (Europese) laboratoria en voorzien van analyserapporten. Wij hebben direct contact met boeren die kratom verbouwen en leveranciers van kratom in Zuid-Oost Azië.

Alle kratom planten worden in de open lucht geteeld, zonder gebruik te maken van chemische kunstmest, pesticiden, herbiciden, onkruidverdelgers en andere bestrijdingsmiddelen. We leveren verschillende kratom soorten direct uit onder andere Thailand en Indonesië (o.a. Borneo, Bali en Sumatra). Alle soorten kratom; groen, wit en rode kratom kunnen wij als kratom groothandel in bulk leveren.

Wij hanteren géén minimale afname op bulk orders. Bulkverpakking kratom poeder zijn verkrijgbaar per 1 kilogram. Het wijst voor zich dat indien er in grote hoeveelheden besteld worden de prijs per kilogram daalt. Neem contact met ons op om u een gepast aanbod te doen!

Private label of white label?

Zoals hierboven beschreven, Kratomwinkel.nl verkoopt ook merken van anderen Nederlandse leveranciers. Wil je beginnen met het (online) verkopen van kratom poeder en andere kratom producten, dan kan dit dus op verschillende manieren.

Eén van de mogelijkheden is een eigen kratom merk te ontwikkelen. Dit kan als private label of white label product. Je kunt dan kratom producten bij ons kratom groothandel in bulk kopen, getest en met analysecertificaten, en deze naar eigen wens afvullen. Wij kunnen dit overigens ook voor je doen – inclusief labeling.

Het ontwikkelen en verkopen van een eigen merk kent meerdere voordelen. Naast de vrijheid om je merk te positioneren in de markt op de door jouw gewenste manier. Een eigen merk is een stuk rendabeler dan de verkoop van merkproducten!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor een overzicht van de producten en prijzen van de kratom groothandel kunt u het contactformulier gebruiken.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
25% KORTING
Helaas
Jammer
Geen prijs
10% KORTING
Jammer
Geen prijs
15% KORTING
Geen prijs
5% Korting
Helaas
Jammer!
Spin en... WIN!
Voer uw e-mailadres in, draai aan het wiel en maak kans op geweldige kortingen!
Onze spelregels:
  • Eén spel per bezoeker
  • Gewonnen korting is persoonsgebonden
  • Géén discussie mogelijk over de uitslag
  • Valsspelers worden gediskwalificeerd