Gratis verzending bij bestelling vanaf 50 euro. Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden!

Wat is de juiste kratom dosering?

Kratom (mitragyna speciosa Korthals) heeft twee verschillende effecten. In het algemeen werkt een lage dosering energie verhogend en een hoge(re) dosering werkt bedwelmend / ontspannend. De juiste dosering is dus heel belangrijk om het gewenste resultaat te bereiken.

Trapsgewijs doseren

Beginners adviseren we altijd om met een lage dosering van maximaal 2 gram te beginnen. Twee gram kratom poeder opgelost in koud of warm water moet al voldoende effect geven om de werking te ervaren. Wanneer je merkt dat het werkt, verhoog de dosis dan met 0,5 gram per 30 minuten tot het gewenste effect. Wanneer u een high en vermoeid gevoel ervaart, moet u stoppen met het nemen van extra kratom poeder.

De hoeveelheid die nodig is om een bepaald effect te bereiken is afhankelijk van verschillende factoren. Je kunt je voorstellen dat een man van 90 kilogram meer mitragynine (één van de werkzame stoffen in kratom, ook bekend als alkaloïde) nodig heeft dan een vrouw van 65 kilogram om hetzelfde resultaat te bereiken. Het trapsgewijs doseren is dus ideaal voor iedere startende gebruiker omdat je nooit een extreme “overdosis” kunt nemen.

Kratom op lege maag

Gebruik kratom de eerste keren altijd op een lege maag. Dit heeft twee voordelen. Allereerst hoef je minder kratom te gebruiken voor hetzelfde effect en je voorkomt mogelijk een negatieve bijwerking. Een directe bijwerking bij een verkeerde dosis kratom kan diarree of verstopping zijn. Het is dus verstandig om je eerste ervaring in een bekende omgeving zoals thuis te ervaren. Als je de neiging hebt om te kotsen of over te geven, dan heb je waarschijnlijk te veel genomen. Blijf kalm en drink water om een kratom kater te voorkomen.

Kratom werkt uitdrogend

Kratom werkt (net zoals koffie) uitdrogend. Neem dus kratom altijd met voldoende water en houd altijd water bij de hand om uitdroging van je lichaam te voorkomen. Wanneer je misselijk voelt of hoofdpijn krijgt, drink dan een glas water en blijf rustig zitten.

Geef een antwoord

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
25% KORTING
Helaas
Jammer
Geen prijs
10% KORTING
Jammer
Geen prijs
15% KORTING
Geen prijs
5% Korting
Helaas
Jammer!
Spin en... WIN!
Voer uw e-mailadres in, draai aan het wiel en maak kans op geweldige kortingen!
Onze spelregels:
  • Eén spel per bezoeker
  • Gewonnen korting is persoonsgebonden
  • Géén discussie mogelijk over de uitslag
  • Valsspelers worden gediskwalificeerd