Gratis verzending bij bestelling vanaf 50 euro. Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden!

Kratom gebruiken, wat is de beste manier?

Kratom (ook wel bekend als “Mitragyna speciosa Korthals”) kan op verschillende manieren gebruikt worden. Daarom hebben wij in onze webshop verschillende kratom producten. Hieronder hebben wij vier manieren opgesomd hoe kratom te gebruiken.

Kratom thee

De gemakkelijkste manier om kratom te ervaren is door kratom thee te maken. Kratom thee zet je als gewone thee, dus een theezakje laten trekken in een theepot met kokend water. Ook kun je naar eigen smaak een zoetmaker toevoegen (bijvoorbeeld suiker of honing) en eventueel ook een smaakmaker (bijvoorbeeld citroen of gember). 

Wij verkopen twee verschillende smaken kratom thee: JetpackPack Kratom Thee Chai en JetpackPack Kratom Thee Ceylon.

Kratom capsules

Het grote voordeel van kratom capsules is de precies afgemeten hoeveelheid kratom in elke capsule en de gemakkelijke manier van gebruiken. Je slikt maximaal 1 kratom capsule met water, thee of ander niet-alcoholische drank. De effecten treden binnen 30 minuten op en houden maximaal 4 uur aan.Kratom Capsules Silver (JetpackKratom)

Wij verkopen drie verschillende sterktes kratom capsules JetpackKratom Kratom Capsules Bronze, JetpackKratom Kratom Capsules Silver en JetpackKratom Kratom Capsules Gold. Als starter raden wij aan om met de “kratom capsules Bronze” te starten. Deze bevatten minder mitragynine (de werkzame alkaloïde in kratom). Ervaren kratom gebruikers kunnen ook “kratom capsules Silver” of “kratom capsules Gold” overwegen.

De volgende twee manieren van het gebruiken van kratom raden wij af voor beginnende kratom gebruikers. Omdat het effect van kratom heel erg afhankelijk is van de hoeveelheid werkzame stof en je bij de volgende manieren van gebruik zelf de hoeveelheid moet afmeten, raden wij beginners met kratom thee of kratom capsules te beginnen.

Kratom extracten

Kratom als vloeibaar extract is op twee manieren te gebruiken; sublinguale toediening of als toevoeging aan niet-alcoholisch dranken. Indien je kratomextract onder je tong druppelt (hoeveel milligram mitragynine per milliliter op elke productpagina), dien je 1 minuut niet door te slikken, zodat het kratom extract door het wangslijmvlies direct opgenomen kan worden. Je kunt ook kiezen om een aantal druppels toe te voegen aan een niet-alcoholisch drank zoals thee, koffie, smoothie etc.

Kratom extracten hebben wij zoals de capsules in JetpackKratom Kratom Extract Bronze, JetpackKratom Kratom Extract Silver en JetpackKratom Kratom Extract Gold.

Kratom poeder

Kratom Poeder Maeng Da (Sacred Plants)

Wil je kratom poeder gebruiken, dan dien je een afgemeten hoeveelheid te mengen met een koude of warme drank. Voorbeelden hiervan zijn een smoothie, sapje of thee/koffie. Op de productpagina staat de mitragynine per gram bij elk soort kratompoeder.

Kratom poeder hebben wij in verschillende variëteiten (soorten) van JetpackKratom en Sacred Plants.

Kratom nooit gebruiken in combinatie met alcohol, andere drugs en/of medicijnen! Sommige combinatie kunnen dodelijke gevolgen hebben!

2 reacties

  hallo mensen, een vraagje. ik gebruik prozac 20mg esomeprazol en kaliumlosartan 100mg
  en 12 .5 mg hydrochloorthiazide
  kan ik gewoon kraton in een lage dosis gebruiken?
  groetjes van Luna en alvast bedankt

   Beste Luna, dank voor je vraag. Helaas zijn wij niet in staat om een antwoord te geven op jouw vraag. Wij adviseren je contact hierover op te nemen met je huisarts. Groet, Jasper

Geef een antwoord

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
25% KORTING
Helaas
Jammer
Geen prijs
10% KORTING
Jammer
Geen prijs
15% KORTING
Geen prijs
5% Korting
Helaas
Jammer!
Spin en... WIN!
Voer uw e-mailadres in, draai aan het wiel en maak kans op geweldige kortingen!
Onze spelregels:
 • Eén spel per bezoeker
 • Gewonnen korting is persoonsgebonden
 • Géén discussie mogelijk over de uitslag
 • Valsspelers worden gediskwalificeerd