Gratis verzending bij bestelling vanaf 50 euro. Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden!

Retourneren

U heeft het recht – wettelijke herroepingsrecht – uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de verzendkosten voor retour sturen van de order naar de webwinkel zijn voor eigen rekening (6,95 euro per pakket / 3,95 euro per brievenbusdoosje indien verzonden wordt met PostNL vanaf een Nederlands adres).

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking naar ons geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Twijfelt u of een product retour kan? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Retourformulier

Retourneren kan eenvoudig met het retourformulier. Neem contact met ons op en wij sturen u deze toe. Print het retourformulier uit, vul deze volledig in en voeg het bij de artikelen die u terug wilt sturen. Verpak de retourartikelen goed. Knip het retouradres van het retourformulier en plak het zichtbaar op het pakket. Lever het pakket in bij een PostNL-inzamelpunt. Bewaar het inleverbewijs (track & trace-code).

Kratomwinkel.nl behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag terug te storten, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds gebruikt, geopend of door uw schuld is beschadigd.

Let op! De productwaarde én de oorspronkelijke verzendkosten voor het geretourneerde product wordt terugbetaald.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen