Gratis verzending bij bestelling vanaf 50 euro. Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden!

Bezorging (met PostNL)

De verzending van al onze bestellingen geschiedt door PostNL. Kratomwinkel.nl gebruikt zowel voor Nederland als België de bezorgdiensten van PostNL. PostNL is het grootste en bekendste postbedrijf van Nederland.

Verzendkosten

Voor de verzending van de bestellingen in onze webshop brengen wij verschillende verzendkosten in rekening! Dit is afhankelijk van de hoogte van de bestelling en waar de bestelling naar verzonden wordt.

Wij verzenden bestellingen geheel gratis naar afleveradressen in Nederland als de bestelling 25 euro of meer bedraagt, anders brengen wij 3,95 euro verzendkosten in rekening.

Naar België hanteren wij een besteldrempel van 50 euro voor gratis verzending. Bij een bestelling lager dan 50 euro, rekenen wij 4,95 verzendkosten naar België.

Wij verpakken uw bestelling discreet in een neutrale doos.

Levertijd

Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je een e-mail met daarin een Track & Trace code. Track & Trace is een simpele manier om uw zending te volgen. Het enige dat u nodig heeft is de barcode en de postcode van u als ontvanger.

De levertijd van uw bestelling is circa 2 dagen (na ontvangst van betaling). Rondom speciale dagen en feestdagen kan dit oplopen tot maximaal 5 werkdagen.

U volgt uw zending eenvoudig online in vier stappen:

  1. Zorg dat u de barcode van uw zending bij de hand heeft. U vindt deze code in de e-mail die wij u verzenden.
  2. Vul deze barcode in op deze Track & Trace pagina van PostNL. Dit nummer begint meestal met ‘3S’ en bevat verder een combinatie van cijfers en letters. Typ de barcode in zonder spaties.
  3. Vul uw postcode in (van het afleveradres).
  4. Klik op ‘Zoeken’. De informatie over de locatie van uw zending verschijnt nu op uw scherm.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen